• Hotel Kamei
  • Ubytovanie, Turistika, Hotel Kamei, Hotel slovensko
  • Sluzby, Bar, Tenisove kurty, Rybacka, Polovacka
  • Wellness, Hotel Kamei, Sauna, Bazen, Rekreacia
  • Cennik, Hotel Kamei, Lyzovanie, Jazda na koni
  • Fotogaleria, Drevene kostoliky, Zemplin, Vychodne karpaty
hotel Kamei, hotel Slovensko, wellness, sauna, bazen, lacne ubytovanie
Rýchly kontakt
Telefón: +421 905 729 055
E-mail: recepcia@kamei.sk
Adresa: Hotel Kamei, Sninské rybníky, Rybnická 2709
 069 01 Snina
Exkurzia - Prales spieva
Kontakt, Hotel Kamei, Hotel Slovensko

  Morské oko


Je národná prírodná rezervácia. Jazero Morské oko predstavuje európsky unikát aj z hľadiska bohatého zastúpenia vzácnych druhov flóry a fauny. Morské oko, v minulosti nazývané Veľké Vihorlatské jazero, jedno z najkrajších zátiší na Slovensku, ktoré si zachovalo romantiku a prirodzený pôvab.

Morské oko je atraktívnym a častým turistickým cieľom, vedú sem turistické chodníky z Remetských a Zemplínskych Hámrov. Z Morského oka je neďaleko na obľúbený Sninský kameň (1 006,0 m n. m.), po  modrej turistickej značke je možné dostať sa naň za hodinu a 35 minút pešej chôdze. Neďaleko sa nachádza i menšie jazero Malé Morské oko, k nemu turistov zavedie  žltá turistická značka, začínajúca pri turistickom smerovníku Morské oko, kaštielik (618 m n. m.), výstup trvá cca 30 minút. Zo Zemplínskych Hámrocv cez Sninský Kameň cesta trvá približne 3 hod.




Novinky

Nie sú zadané žiadne novinky

Zobraziť všetky novinky



Denné menu

Piatok

Sviatok

Zoznam alergénov: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich (okrem sójového oleja a tuku), 7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy (okrem srvátky na výrobu destilátov), 8. Orechy (mandle, lieskovce, vlašské orechy, kešu, pistácie), 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica v výrobky z nej, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich

Zobraziť celý týždeň